100% VAREN NAKUP

Svetila za vsak okus!     Največji izbor!  &  Najboljše cene!
 • icon

  Za naročila nad 49,99 EUR,
  je dostava BREZPLAČNA!

Zunanja svetila


Izdelki 1 do 50 od skupaj 603

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Mreža  Seznam 

Nastavite naraščajočo smer

Izdelki 1 do 50 od skupaj 603

Stran:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8
 9. 9
 10. 10

Mreža  Seznam 

Nastavite naraščajočo smer

Zunanja svetila so pravo veselje – pa tudi varnost

Zunanja svetila na posestvu ne služijo zgolj varnosti ponoči in odganjanju bitij, ki se bojijo svetlobe, ampak so že dolgo priljubljeno stilno sredstvo za oblikovanje. Nič čudnega, kajti šele izvrstna osvetljava poudari popoln karakter in izžarevanje hiše. Skrbno izbrana zunanja svetila posestvo predstavijo na enkraten in poseben način. Za optimalen zunanji učinek uglednih stavb se ljudje za strokoven nasvet glede najboljše postavitve zunanje osvetljave največkrat obrnejo na oblikovalce svetil.

Izbor zunanjih svetil je tako raznolik kot same stavbe, ki jim morajo svetila dati individualni značaj. Iz množice različnih modelov si izberite prav tista zunanja svetila, ki bodo vaše posestvo prikazale v pravi luči. Da bosta okolje in vaša denarnica imela vzrok za veselje, so vam na voljo tudi LED zunanja svetila, pa tudi solarni sistemi in koncepti varčevanja z energijo.

Zunanja svetila so dekorativna, dajejo varnost in podarjajo individualnost. Prav tako poskrbijo, da vas bo pogled na vaše posestvo razveseljeval tako podnevi kot tudi ponoči.

Z zunanjimi svetilkami polepšate pogled na vsako stavbo.

Zunanje svetilke se že dolgo ne uporabljajo več zgolj za osvetljevanje. Sicer še vedno skrbijo za varnost in udobje ob vhodih na dvorišče, ob vrtnih poteh in terasah. Vedno bolj pa so priljubljena tudi iz estetskih razlogov. Načrtovana podoba z zunanjimi svetili in žarnicami je vedno bolj moderna.

S pomočjo našega širokega izbora zunanjih svetil lahko vašemu domu, vrtu in zunanjemu kompleksu podarite individualni stil.

Zaradi varstva okolja in vedno večjega zavedanja o pomembnosti stroškov smo našo ponudbo močno razširili z LED svetili, solarnimi lučmi in varčnimi zunanjimi svetili.

Zunanje luči obstajajo v vseh variantah. Primerne so za vgradnjo,  prav tako pa jih je možno postaviti ali položiti, namestiti na steno, strope ali stebre ter jih zatakniti v zemljo. Lebdeče luči za ribnik poskrbijo, da voda zažari in služijo v temi kot dodaten magnet za oči. Vgrajene talne zunanje luči na vhodu dvorišča poskrbijo, da je prihod domov vedno znova pravo doživetje.

Kdor ima raje, da je vhod osvetljen s obeh strani, bo uporabil zunanja svetila z sulicami, ki se potisnejo v zemljo ali svetila s podstavkom ter jih bo namestil na levi in desni strani vhoda.

Zunanja svetila so pravi ustvarjalci razpoloženja in bodo vaši zunanji okolici podelili pravo blagodejno vzdušje. Zavarujte zaraščene vrtne poti z zunanjimi svetili pred padci in ustvarite popoln prostor za eksotične rastline. Z zakrito razporejenimi zunanjimi svetili ponudite vašim gostom učinek presenečenja in z zunanjimi svetili načrtno postavite v ospredje tako arhitekturne elemente kot tudi fasade.